Produse de aplicare

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: 250 - 300 ×

Produsele de aplicare de extensii de gene Xtreme Lashes sunt recunoscute pe plan global fiind produse premium de o calitate și siguranță la cele mai înalte standarde. O echipă internațională de cercetare și dezvoltare compusă din stiliști, medici și chimiști lucrează zi de zi pentru a oferi cele mai moderne și sigure tehnici și produse stilistelor de gene și clientelor. Produsele de gene false fir cu fir sunt dezvoltate astfel, încât să ofere un maxim confort clientei. Ele sunt ideale pentru cele mai sensibile tipuri de piele și ochi. 

Produsul de aplicare cel mai iubit și de succes este adezivul de gene hipoalergenic de grad medical FlexFusion care a fost dezvoltat pentru a preveni sau combate iritațiile și alergiile. Adezivul Xtreme Volume este ”vedetă” printre stiliștii avansați, ce utilizează o tehnică de aplicare foarte rapidă.

Descoperiți acum produsele de aplicare de gene false Xtreme Lashes, dezvoltate cu mare grijă fiecare detaliu pentru o aplicare cât mai ușoară, sigură și confortabilă!

Suport clienti 9.00 - 17.00

0720896892 info@xtremelashes.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!